Twoje konto
    Trójkątny bikini w multikolorowym szydełkowym wzorze z czarnymi akcentami. Góra ma regulowane ramiączka, a dół ma wiązania po bokach.
    Czarny i kolorowy bikini z szydełkowym wzorem, z trójkątnym stanikiem i dolną częścią wiązaną po bokach. Charakteryzuje się żywymi wzorami i lekką teksturą.
    Czarny zestaw bikini z trójkątnym topem i wiązanymi bokami, ozdobiony kolorowym wzorem kwiatowym oraz teksturowanym materiałem.
    Węzłowy czarny bikini w stylu string z wielokolorowym wzorem szydełkowym. Posiada wiązanie na szyi i dolną część z wiązaniem po bokach, ukazując żywy design.
    Zestaw bikini z dzianinowym wzorem w czerni z wielokolorowymi zygzakami, trójkątnym stanikiem oraz regulowanymi bokami.
    Czarny bikini z szydełka z trójkątnym topem i związanym dołem, ozdobiony kolorowymi wzorami w zygzaki w odcieniach niebieskiego, żółtego, czerwonego i białego.
    Czarny bikini w formie trójkąta z szydełkowym wzorem, ozdobiony wielokolorowym zygzakiem w odcieniach niebieskiego, żółtego, brązowego i różowego. Regulowane sznurki na szyi i plecach.

- Bikini

1 759,00 złw tym VAT

Dostawa

Jutro 3 – Wto 4 Lis

Za darmo

Aktualnie wybrany kolor multi/dark base

Dostawa

Bezpłatna przesyłka i zwrot

30-dniowe prawo zwrotu

Materiał:

95% wiskoza, 5% elastan
    Podszewka: