Twoje konto
  • JESIEN2025
Czarny top z długim rękawem w kwiaty, z białymi i różowymi kwiatami oraz zielonymi liśćmi, z wysoką szyją i luźnym krojem. Teksturowana tkanina z delikatnym blaskiem.
Zestaw z nadrukiem kwiatowym, z ciemnym tłem i dużymi różowymi oraz białymi kwiatami. Bluzka z długim rękawem i spodnie z szerokimi nogawkami o luźnym kroju. Czarna torebka.
Bluzka w kwiatowy nadruk i szerokie spodnie z ciemnego materiału w różowe i zielone kwiaty. Charakteryzuje się luźnym krojem, długimi rękawami i wysoką szyją.
Czarny kwiatowy zestaw składający się z dwóch części, z dużymi różowymi i zielonymi nadrukami, długimi rękawami, luźnym krojem oraz elastycznymi mankietami w spodniach.
Ubranie w kwiatowy wzór, z luźną czarną górną częścią z różowymi i zielonymi kwiatami oraz szerokimi spodniami pasującymi do całości. Gładki materiał, długie rękawy.
Kwiatowa bluzka z długim rękawem z różowymi i zielonym wzorami na czarnym tle. Posiada wysoki kołnierz i luźny krój, zestawiona z bordową torebką.
Kwiatowa bluzka z długimi rękawami, wysokim kołnierzem oraz ciemnoszarym tłem z białymi i różowymi kwiatami oraz zielonymi liśćmi. Gładka tekstura materiału.
Kwiatowa sukienka z czarnym tłem, pokryta różowymi i zielonymi wzorami kwiatowymi, z wysokim kołnierzem i teksturowanym materiałem.

- Bluzka

440,00 złw tym VAT

Najniższa cena w okresie 30 dni przed obniżką:440,00 zł

Cena regularna:879,00 zł

Okazja: zniżka 50 PLN ! Dotyczy zamówień powyżej 250,00 zł.
Wpisz kod przed zapłatą:
JESIEN2025

Aktualnie wybrany kolor umber windflower

Dostawa

Sprzedaż i dostawa przez przedsiębiorcę

• Międzynarodowa dostawa

za darmo

30-dniowe prawo zwrotu

Odsprzedaj swoje rzeczy

Materiał:

96% poliester, 4% elastan
Struktura/rodzaj materiału: