Twoje konto
    Kobieta stoi na tle białym, ubrana w bezrękawową, midi sukienkę w kwiaty z falbanami i czarne buty na szpilce.
    Wielokolorowa sukienka w kwiaty o dopasowanej sylwetce, z rozcięciem po boku i falbaniastym dołem. W zestawie z małą czerwoną torebką i czarnymi szpilkami.
    Wielokolorowa sukienka kwiatowa o dopasowanej sylwetce, z falbaną na dole i rozcięciem z boku. Połączona z małą czerwoną torebką.
    Kwiatowa sukienka midi z dopasowanym korpusem, rozkloszowanym dołem i kolorowym wzorem żółtych, czerwonych i fioletowych kwiatów na ciemnym tle.
    Kwiatowa sukienka z dopasowanym gorsetem, detalem w postaci boku z węzłem oraz rozszerzanym dołem. Kolory obejmują czerwień, żółć, fiolet i zieleń z błyszczącym wykończeniem.
    Pewna siebie kobieta z ogoloną głową, ubrana w bezr�ękawową, marszczoną sukienkę w jasny, kwiatowy wzór w kolorze czerwonym, fioletowym, żółtym i zielonym.
    Kwiatowa midi sukienka o kroju kopertowym, z intensywnymi kolorami czerwonym, fioletowym i zielonym, miękkim materiałem oraz falbaną u dołu.
    Kwiatowa sukienka z żywymi czerwonymi, fioletowymi i żółtymi kwiatami na czarnym tle. Wykonana z gładkiego materiału, z plisami i zbieranym wykończeniem.

ELVIRA - Sukienka letnia

2 859,00 złw tym VAT

Aktualnie wybrany kolor multi-coloured

Dostawa

• Przesyłka standardowa

za darmo

Bezpłatna przesyłka i zwrot

30-dniowe prawo zwrotu

Odsprzedaj swoje rzeczy

Materiał:

100% jedwab
    Podszewka: