Twoje konto
    Kobieta w wielokolorowej sukience na szyję w jodełkę z asymetrycznym dołem i czarnych sandałach z paskiem przy kostce, stojąca na jednolitym tle.
    Kobieta ubrana w kolorową sukienkę na ramiączkach z wzorem w romby i asymetrycznym dołem, w duecie z czarnymi sandałami na wysokim obcasie.
    Kobieta ubrana w kolorową, geometryczną sukienkę na ramiączkach z asymetrycznym dołem w kształcie apaszki z pionowymi paskami w kolorach czerwonym, różowym, białym, zielonym i wielokolorowym, do tego czarne szpilki.
    Kobieta w sukience bez pleców z dekoltem halter i wielokolorowymi, geometrycznymi wzorami, w połączeniu z czarnymi sandałami na wysokim obcasie.
    Kobieta ubrana w bezrękawnikową, wielokolorową sukienkę w paski z asymetrycznym dołem i czarne sandały na obcasie, stojąca na białym tle.
    Kobieta ubrana w sukienkę na szyję z wyrazistymi, ukośnymi paskami w kolorach różowym, czerwonym, białym, zielonym i bordowym na jednolitym tle.
    Jedwabna chusta z wielokolorowymi ukośnymi paskami tworzącymi wzory diamentowe w odcieniach różu, czerwieni, bieli, zieleni, brązu i niebieskiego, zawieszona na białym tle.
    Zbliżenie osoby noszącej top na szyję w kolorowe ukośne paski w odcieniach różu, czerwieni, bieli i zieleni.

HARLEY - Długa sukienka

4 049,00 złw tym VAT

Aktualnie wybrany kolor multi-coloured

Dostawa

• Przesyłka standardowa

za darmo

Bezpłatna przesyłka i zwrot

30-dniowe prawo zwrotu

Odsprzedaj swoje rzeczy

Materiał:

100% jedwab
    Wskazówki pielęgnacyjne: