Twoje konto
    Kwiatowa sukienka na lato z granatowym tłem, ozdobiona pomarańczowymi i białymi kwiatami, z marszczonym dołem i otworem w kształcie łezki przy dekolcie.
    Kwiatowa sukienka letnia w granatowym materiale, z pomarańczowymi i białymi wzorami kwiatowymi, regulowanymi ramiączkami, dekoltem w kształcie łezki oraz falbaniastym dołem.
    Kwiatowa sukienka na lato z granatowym tłem, ozdobiona pomarańczowymi i białymi kwiatami, z regulowanymi ramiączkami i falbaniastym dołem. Lekki materiał.
    Kwiatowa sukienka na ramiączkach w granatowym kolorze, z pomarańczowymi i białymi wzorami kwiatowymi, wiązaniem z tyłu i falbaną na dole. Wykonana z lekkiego materiału.
    Ciemnoniebieska sukienka w kwiaty z pomarańczowymi wzorami i białymi akcentami. Ramiączka typu spaghetti, luźny krój, warstwowy dół, lekka tkanina.
    Czarna sukienka na halter z kwiatowym nadrukiem w pomarańczowym i białym kolorze. Posiada dekolt w kształcie łezki, związane ramiączka oraz falbaniaste wykończenie dla dodatkowej tekstury.
    Granatowa bluzka w kwiaty z pomarańczowymi truskawkami i białymi kwiatami, z dekoltem w kształcie łezki oraz regulowanymi ramiączkami. Teksturowany materiał.

- Akcesoria plażowe

815,00 złw tym VAT

Najniższa cena w okresie 30 dni przed obniżką:652,00 zł

Cena regularna:1 629,00 zł

Aktualnie wybrany kolor multi

Dostawa

• Przesyłka standardowa

za darmo

Bezpłatna przesyłka i zwrot

30-dniowe prawo zwrotu

Materiał:

70% bawełna, 30% len