Twoje konto
    Sukienka w kwiatowy wzór z dekoltem w serek, falbankowymi rękawami, dopasowanym gorsetem i rozkloszowanym dołem. Kolorystyka obejmuje ciemne tło z wielokolorowymi kwiatami.
    Czarna sukienka w kwiatowy wzór z falbaniastymi krótkimi rękawami, luźnym krojem i dekoltem w serek. Modelka trzyma żółtą plecioną torebkę i nosi czarne sandały.
    Sukienka w kwiatowy wzór z dekoltem w serek i falbaniastymi rękawami, w ciemnych odcieniach. Połączona z żółtą plecioną torebką i czarnymi klapkami.
    Krótka granatowa sukienka z kwiatowym wzorem, falbaniastymi rękawami i rozkloszowanym dołem. Wykonana z lekkiego materiału, posiada dopasowaną górę i marszczoną spódnicę.
    Kwiatowa sukienka z krótkimi falbaniastymi rękawami, dekoltem w szpic, ciemnym tłem z niebieskimi i beżowymi wzorami kwiatowymi, zwiewnym dołem, akcentami w strukturze na korpusie.
    Kwiatowa sukienka z lekkiego materiału, z falbaniastymi krótkimi rękawami, dekoltem w kształcie litery V oraz swobodną sylwetką w kształcie litery A w ciemnych kolorach.
    Sukienka w kwiaty z falbaniastymi granatowymi rękawami i dekoltem w kształcie litery V. Przeważająco ciemne tło z jasnoniebieskimi i kremowymi wzorami kwiatowymi.

MAIA - Sukienka letnia

859,00 złw tym VAT

Najniższa cena w okresie 30 dni przed obniżką:573,00 zł

Cena regularna:1 909,00 zł

Dostawa

Pon 13 – Śro 15 Paź

Za darmo

Aktualnie wybrany kolor multi

Dostawa

Sprzedaż i dostawa przez przedsiębiorcę

30-dniowe prawo zwrotu

Odsprzedaj swoje rzeczy