Twoje konto
    Sukienka w kolorze szarym z nadrukiem w kwiaty, z głębokim dekoltem w kształcie V, krótkimi rękawami oraz detalem w postaci węzła w talii, zestawiona z czarnymi botkami si�ęgającymi do kolan.
    Kwiatowa sukienka w stylu wrap z krótkimi rękawami w jasnoniebieskim kolorze, z skręconym przodem i rozszerzanym dołem; zestawiona z czarnymi botkami do kolan i czarną torebką.
    Sukienka w kwiatowy wzór z krótkimi rękawami i skręconym węzłem w talii, zestawiona z czarnymi botkami do kolan i czarną torebką na ramię.
    Sukienka w kwiatowy wzór z krótkim rękawem, zwężoną talią i rozkloszowanym dołem w różnych kolorach. W połączeniu z czarnymi botkami na wysokim obcasie do kolan.
    Krótka kwiatowa sukienka z dekoltem w kształcie litery V, krótkimi rękawami i wiązanym w pasie. Posiada wielokolorowy wzór w odcieniach niebieskiego, różowego i czerwonego. Czarne kozaki za kolano.
    Sukienka w kwiatowy wzór w odcieniu niebieskim, z krótkimi rękawami, głębokim dekoltem w kształcie V i wiązanym paskiem w talii. Wykonana z lekkiego materiału.
    Sukienka z krótkim rękawem z węzłem w talii, z kwiatowym wzorem w odcieniach różu, czerwieni i niebieskiego na jasnym tle. Wykonana z lekkiego materiału.
    Sukienka w kwiaty z niebieskim tłem, ozdobiona czerwonymi i różowymi kwiatami, finezyjnymi wzorami liści oraz zawiązaniem w talii.

ROZOM - Sukienka letnia

675,00 złw tym VAT

Najniższa cena w okresie 30 dni przed obniżką:675,00 zł

Cena regularna:1 499,00 zł

Aktualnie wybrany kolor mist

Dostawa

• Przesyłka standardowa

za darmo

Bezpłatna przesyłka i zwrot

30-dniowe prawo zwrotu

Materiał:

100% wiskoza