Twoje konto
  • Tylko u nas
Spódnica w kwiaty na czarnym tle, z czerwonymi, różowymi i zielonymi kwiatami. Falbaniasty dół z bocznym rozcięciem, zawiązana w talii.
Czarny top z krótkim rękawem w połączeniu z kwiecistą spódnicą w stylu wrap z wysokim i niskim hem'em, czarne tło i kolorowe kwiaty. Białe czółenka w szpic i czarna torebka.
Czarny top z krótkim rękawem zestawiony z midi czarną spódnicą w kwiaty, na której znajdują się czerwone i zielone kwiaty, falbanką u dołu oraz detalem z boku w postaci węzła. Białe szpilki.
Czarna bluzka z krótkimi rękawami w połączeniu z kwiecistą maxi spódnicą z czarnym tłem, wielokolorowymi wzorami kwiatowymi i falbaniastym dołem.
Czarna dopasowana bluzka, długa spódnica w kwiaty z falbanami w czerwonych, różowych i zielonych wzorach na czarnym tle. Białe buty na spiczastym obcasie.
Czarna bluzka z krótkim rękawem połączona z czarną spódnicą w kwiaty z czerwonymi, różowymi i zielonymi wzorami, wykonaną z miękkiego materiału, z bocznym wiązaniem.
Spódnica w kwiaty z czarnym tłem, czerwonymi i różowymi kwiatami, falbaniastym dołem, regulowanym wiązaniem w talii oraz lekkim materiałem.
Czarna spódnica w kwiaty, na której znajdują się czerwone, różowe i żółte kwiaty z zielonymi liśćmi. Wykonana z lekkiego materiału; projekt obejmuje dopasowany pas.

SIENNA - Spódnica z zakładką

396,00 złw tym VAT

Najniższa cena w okresie 30 dni przed obniżką:445,00 zł-11%

Cena regularna:989,00 zł-60%

Dostawa

Jutro 16 – Pon 19 Sty

Za darmo

Aktualnie wybrany kolor black/red/ green

Rozmiarówka jest zaniżona – zalecamy wybór większego rozmiaru.

Dostawa

Bezpłatna przesyłka i zwrot

30-dniowe prawo zwrotu

Materiał:

100% wiskoza
Wskazówki pielęgnacyjne:

Pranie ręczne

Zapięcie:

Sznurowanie
Wzór:

W kwiatki
Numer produktu: