Twoje konto
    Sukienka bez ramiączek wykonana z lekkiego materiału, z poziomymi, wielokolorowymi paskami w pastelowych odcieniach. Marszczona góra z rozkloszowanym dołem.
    Sukienka bez ramiączek, w kolorowe, poziome paski, z marszczonym gorsetem i rozkloszowanym dołem. Modelka trzyma drewnianą kopertówkę w paski.
    Pasiasta mini sukienka z marszczeniami, z cienkimi ramiączkami i rozkloszowanym krojem. Akcesoria obejmują torebkę wykonaną z drewna.
    Paski mini sukienka na ramiączkach, z marszczonym stanikiem i rozkloszowanym dołem. Kolory to lawendowy, złoty, zielony i granatowy.
    Sukienka bez ramiączek z marszczonym gorsetem, z pionowymi, wielokolorowymi paskami. Rozkloszowany dół i lekka tkanina, uzupełnione białymi klapkami.
    Sukienka w paski z dopasowanym marszczonym gorsetem i rozkloszowaną spódnicą, z wielokolorowymi pionowymi paskami w odcieniach błękitu, żółci i zieleni.
    Lekka, wielokolorowa sukienka w paski z koronkowym gorsetem, cienkimi ramiączkami i rozkloszowanym dołem, z pionowymi wzorami w różnych kolorach.
    Elastyczny gorset z pionowymi paskami w pastelowych kolorach, z marszczoną teksturą. Gładki materiał z lekkim, zwiewnym fasonem.

LAIA - Sukienka letnia

728,00 złw tym VAT

Najniższa cena w okresie 30 dni przed obniżką:809,00 zł-10%

Aktualnie wybrany kolor sifnos

Dostawa

• Przesyłka standardowa

za darmo

Bezpłatna przesyłka i zwrot

30-dniowe prawo zwrotu

Odsprzedaj swoje rzeczy

Materiał:

100% bawełna