Twoje konto
    Kobieta z tatuażami nosi bezrękawową sukienkę w czarno-szary kamuflaż z dekoltem w kształcie klucza, przezroczystą spódnicę o długości midi, czarne skarpetki do kolan i czarne obcasy.
    Czarna sukienka bez rękawów w wzór z dekoltem w kształcie dziurki i asymetrycznym hemem. Noszona z czarnymi skarpetkami do kolan i butami na wysokim obcasie.
    Kobieta w bezrękawnej sukience w czarno-szare wzory z dekoltem w kształcie klucza, przezroczystymi panelami, skarpetkami do kolan, na obcasach i trzymająca czarną torebkę.
    Kobieta w bezrękawowej, czarno-szarej, wzorzystej, asymetrycznej sukience z związanym tyłem w kształcie klucza, czarnych, przezroczystych skarpetach do kolan oraz czarnych szpilkach.
    Kobieta z długimi brązowymi włosami, ubrana w bezrękawową sukienkę do kolan w czarno-szary wzór z przezroczystymi panelami oraz czarne sandały na wysokim obcasie.
    Kobieta z zaczesanymi do tyłu włosami, ubrana w bezrękawnikową szaro-czarną sukienkę w kamuflaż z asymetrycznym dołem, przejrzyste czarne skarpetki oraz czarne sandały na obcasie.
    Sukienka midi w czarno-szare w kamuflażu, bez rękawów, z wysokim dekoltem, otworem w kształcie klucza z przodu, dopasowanym talią i asymetrycznym rozkloszowanym dołem.
    Nogi w czarnych przezroczystych podkolanówkach i czarnych lakierowanych sandałach na wysokim obcasie, pod asymetryczną spódnicą w czarno-szary wzór.

- Sukienka letnia

2 929,00 złw tym VAT

Aktualnie wybrany kolor multi-coloured

Dostawa

• Przesyłka standardowa

za darmo

Bezpłatna przesyłka i zwrot

30-dniowe prawo zwrotu

Materiał:

100% poliamid
    Podszewka:

100% poliamid