Twoje konto
  • WDAY26
Spodnie z szerokimi nogawkami w paski w kolorze czarnym, złotym, brązowym i srebrnym. Wykonane z teksturowanej tkaniny z wysokim stanem.
Biała koszulka z grafiką z przodu, zestawiona z szerokimi spodniami w metaliczne paski w odcieniach czerni, srebra i miedzi. Czarna torebka.
Biała koszulka z graficznym nadrukiem dwóch postaci, w połączeniu z szerokimi spodniami w paski w wielokolorowych odcieniach, trzymającą małą czarną torebkę.
Spodnie o szerokich nogawkach z pionowymi paskami w kolorze czarnym, złotym i czerwonym, z wysokim stanem i teksturowanym materiałem. Połączone z prostą białą bluzką.
Biała koszulka z graficznym nadrukiem, zestawiona z szerokimi spodniami w czarno-metaliczne paski. Czarne buty dopełniają strój.
Biała bawełniana koszulka z graficznym nadrukiem dwóch stylizowanych postaci. Krótkie rękawy i okrągły dekolt.
Spodnie z szerokimi nogawkami i plisami, ozdobione wielokolorowymi metalicznymi paskami, z czarnym tłem i elastycznym pasem w paski.
Tkanina w paski z mieszanką metalicznych nitek w czerni, srebrze, złocie i brązie; zdobiona cekinami oraz teksturowanymi wzorami.

- Spodnie materiałowe

2 533,00 złw tym VAT

Najniższa cena w okresie 30 dni przed obniżką:2 252,00 zł

Cena regularna:5 629,00 zł

Okazja: zniżka 50 PLN na ten i inne wybrane produkty z kodem rabatowym. Dotyczy zamówień powyżej 250,00 zł.
Wpisz kod przed zapłatą:
WDAY26

Aktualnie wybrany kolor multicolor

Dostawa

• Przesyłka standardowa

za darmo

Bezpłatna przesyłka i zwrot

30-dniowe prawo zwrotu

Odsprzedaj swoje rzeczy

Materiał:

61% wiskoza, 34% poliamid, 4% metal, 1% elastan
Podszewka: