Twoje konto
  • VDAY2026
Kwiatowa sukienka midi z białym tłem, haftowanymi żółtymi i czarnymi kwiatami, regulowanymi ramiączkami i dekoltem w falbanę.
Biała sukienka w kwiaty z żółtymi i czarnymi akcentami, na ramiączkach spaghetti, o długości herbaty, zestawiona z niebieską okrągłą torebką i beżowymi butami.
Biała sukienka w kwiaty z żółtymi i czarnymi akcentami, na cienkich ramiączkach, z falbaną przy dekolcie. Modelka trzyma niebieską okrągłą torebkę.
Kwiatowa sukienka midi z białej tkaniny, regulowanymi ramiączkami, dopasowanym gorsetem oraz spódnicą w żółte, pomarańczowe i czarne wzory kwiatowe.
Kwiatowa midi sukienka na ramiączkach, z białym tłem, wielokolorowymi kwiatami, wycięciem i falbanistym dołem.
Biała sukienka w kwiaty z regulowanymi ramiączkami, falbaniastym dekoltem oraz żywymi haftowanymi kwiatami w kolorze żółtym, pomarańczowym i fioletowym. Półprzezroczysty materiał.
Sukienka z haftem kwiatowym w białym kolorze, z żółtymi falbaniastymi krawędziami, cienkimi ramiączkami oraz dopasowanym górnym partem przechodzącym w rozkloszowaną spódnicę.
Biały top z materiału z haftem w kwiaty w kolorach fioletowym, żółtym i zielonym. Dekolt ze falbanką z kontrastowym żółtym wykończeniem. Detal z wycięciem po bokach.

- Sukienka letnia

685,00 złw tym VAT

Najniższa cena w okresie 30 dni przed obniżką:616,00 zł

Cena regularna:1 369,00 zł

Dostawa

Wto 17 Lut

Za darmo
Okazja: zniżka 50 PLN na ten i inne wybrane produkty z kodem rabatowym. Dotyczy zamówień powyżej 300,00 zł.
Wpisz kod przed zapłatą:
VDAY2026

Aktualnie wybrany kolor white

Rozmiarówka jest zaniżona – zalecamy wybór większego rozmiaru.

Dostawa

Bezpłatna przesyłka i zwrot

30-dniowe prawo zwrotu

Odsprzedaj swoje rzeczy

Materiał:

39% lyocell, 34% wiskoza, 20% poliamid, 7% len
Podszewka:

100% bawełna
Wskazówki pielęgnacyjne:

Nie wybielać, nie suszyć w suszarce bębnowej, pranie ręczne

Wycięcie
Rodzaj dekoltu: